Terug naar Nieuws

1e prijs regionale finale kern met pit.

Gepubliceerd op: , door: SWS de driesprong
1e prijs regionale finale kern met pit.

Op naar de landelijke finale van kern met pit. Met onze groente en fruitkar.

Geachte vrienden van de dorpsschooltuin Vriescheloo,

WE HEBBEN GEWONNEN!

Afgelopen zaterdag heeft onze dorpsschooltuin in de finale van kern met pit voor de provincie Groningen in Slochteren naast de finaleprijs van 1000,- ook de provinciepris van 1500,- gewonnen. 

BEDANKT

Ons project kreeg de meeste stemmen en de jury was lovend. Een zin uit het juryrapport: "Een helder afgebakend, in wezen simpel project, met grote impact". We hebben dus gewonnen dankzij u. Wij willen u hiervoor hartelijk bedanken.

Daarnaast gaat onze dank uit voor de bouw van de kar naar PPC Pallets in Vriescheloo en onze geweldige "timmervader" Johan Sweertman. Voor de presentatie van de kar afgelopen zaterdag bedanken wij Super Groenten en Fruitmarkten, Musselkanaal.

HOE NU VERDER?

Het winnen van de provincieprijs betekent dat wij nu meedoen aan de landelijke finale later dit jaar. Waar en hoe de finale wordt georganiseerd is nu nog niet bekend. Wel moet er weer worden gestemd. Ons is verzekerd dat dit niet zo ingewikkeld wordt als de afgelopen keer. Ook is ons gebleken dat velen van u onze vorige oproep als een soort kettingmail hebben doorgestuurd. Dat heeft voor ons geweldig gewerkt. U hoort binnenkort over de nieuwe stemronde van ons. WIJ REKENEN WEER OP U!

VERKOPEN VAN GROENTE EN FRUIT

De kinderen gaan de groenten en fruit het komende tuinseizoen zelf wegen, prijzen en afrekenen. Hiervoor zijn wij nog op zoek naar een (antieke) weegschaal en een oude (handmatige) kassa. Help ons zoeken.

VRIJWILLIGERS GEZOCHT

Onze kleine groep enthousiaste vrijwilligers zoekt versterking. Weet u iemand die in het tuinseizoen op dinsdagmiddag wil komen helpen, sein ons dan in. Groene vingers is geen must.

Met vriendelijke groet,

Werkgroep Dorpsschooltuin Vriescheloo.

Foto's

Bekijk ook

SOOOG Magazine - 2e editie 2019

Gepubliceerd door: SOOOG
In dit SOOOG Magazine wordt een aantal veranderingen in het onderwijs beschreven en gaan we weer in op het onderwijs van alledag. Zo leest u een artikel over het gewijzigde toetsbeleid, een landelijke verandering die ook op onze scholen wordt do…
 

SOOOG Courant

Gepubliceerd door: SOOOG
SOOOG vindt goede communicatie heel belangrijk. Ieder jaar schrijft het bestuur van SOOOG een bestuursverslag. Daarin staat bijvoorbeeld welk beleid het afgelopen jaar is gevoerd, hoe geld binnen de stichting is gebruikt en wat voor investeringen de …
 

Onverwacht bezoek in groep 1-2

Gepubliceerd door: SWS de driesprong
Vandaag kregen we bezoek van een hond met puppies in haar buik. We mochten nog voelen ook ��.
 

SWS De Driesprong

Clusterdirecteur: Annet Flim

Schoolcoördinator: Nicky Remie

Bezoekadres:

Dorpsstraat 145a
9699 PG Vriescheloo

Postadres:

Postbus 6
9677 ZG Heiligerlee

0597 - 541440

swsdedriesprong@sooog.nl